2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Kemény terror várhat a szolnoki kalandparkban gyereket bántalmazó férfira a börtönben

Ma hallgatta ki a rendőrség azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy a szolnoki kalandparkban felrúgott egy rábízott gyereket. A Magyar Nemzet értesülése szerint kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják, amiért akár öt évre is börtönbe kerülhet.

  • Kemény terror várhat a szolnoki kalandparkban gyereket bántalmazó férfira a börtönben

Boros János börtönpszichológus arról is beszélt az Origonak adott rövid interjújában, a gyerekbántalmazás miatt leültetett karateedző ellen szerinte összefognak majd a rabtársai, mivel a férfi jó erőben van. Majd kiközösítik, emiatt a férfi a fegyelmi körletre kerülhet, elkülönítve a többi elítélttől. Ugyanis a börtönökben a legjobban a pedofiloknak és a gyerekbántalmazóknak kell tartaniuk, ahogy a szexuális erőszak tevőket sem kedvelik. Ezeket az elítélteket gyakran megverik, terrorban tartják. 

Az egész ország felháborodott azon a felvételen, amin egy karateedző kíméletlenül felrúg egy rá bízott kisgyereket a szolnoki kalandparkban. Az incidens azért történt, mert a kisfiú nem akart felmászni egy magas akadályra. Miután azonosították a férfit, kiderült, hogy egy küzdősport oktatóról van szó, vagyis pontosan tudja, hogy hová, és hogyan kell ütni, rúgni, hogy azzal komoly fájdalmat okozzon.  Az is kiderült, hogy másokat is brutálisan bántalmazott. Egy anya elmondta, hogy a jászberényi karate klubban. A férfi úgy megrúgta 6 éves gyereke bordáját, hogy a kisfiú bepisilt. A TV2 Tényeknek pedig egy 34 éves nő mesélte el, arcát és nevét vállalva, hogy a karateedző korábban megerőszakolta.

teljes cikk az Origo honlapján olvasható.

Fotó: Getty Images

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!