2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Kellene egy szint a közbeszédben, ami alá nem lehet süllyedni

Nem elfogadható, ha valaki úgy harcol a szabadságért, az elfogadásért és a toleranciáért, hogy közben másokat meggyaláz - így reagált a családügyi miniszter a Hír Tv Homonnay Gergely nácizásával kapcsolatos kérdésre. A DK-s aktivista közösségi oldalán "náci féregnek" valamint homofóbnak nevezte Novák Katalint még tavaly. A miniszter emiatt személyiségi jogi pert indított ellene. A bíróság hétfőn jogerősen elítélte Homonnayt és egy év próbaidőre bocsátotta. A miniszter szerint senki nem tehet emberi méltóságot sértő kijelentéseket.

  • Kellene egy szint a közbeszédben, ami alá nem lehet süllyedni

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!