2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 09:50

Belföld

Kecskeméten szavazatokat vásárol az MSZP a Momentum szerint

Szavazatokat vásárol Kecskeméten az MSZP a Momentum helyi jelöltje szerint. Bodrozsán Alexandra a Facebookon azt írta: buszokkal hoztak embereket a sátrakhoz, akiket tisztességtelenül próbáltak rábírni arra, hogy szavazatukkal az MSZP-s Király Józsefet és Karácsony Gergelyt támogassák. Ezért cserébe 2 ezer és 4 ezer forintot ajánlottak fel nekik. A Momentumos politikus, elmondása alapján erről felvételt is készített, amit eljuttatott az Országos Előválasztási Bizottsághoz. A testületet pedig arra kéri, hogy léptessék vissza az ellenfelét. Az MSZP közleményben utasította vissza a Momentum állításait.

  • Kecskeméten szavazatokat vásárol az MSZP a Momentum szerint

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!