2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Európai Híradó 04:00

Belföld

KDNP: elkeserítő, hogy Juhász részt vett a demonstráción

Elkeserítőnek minősítette a KDNP, hogy Bajnai Gordon választási mozgalmának társelnöke, Juhász Péter részt vett szombaton a marihuána orvosi felhasználásának engedélyezéséért szervezett demonstráción.

A kisebbik kormánypárt elnöke és frakcióvezetője közös közleményben szólította fel elhatárolódásra a volt miniszterelnököt. Semjén Zsolt és Harrach Péter a szabadosság „drogkábulatban közszereplő” élharcosának nevezi Juhász Pétert, aki szerintük politikai köntösbe öltöztetve próbálja ráerőszakolni a kábítószer elfogadtatását a társadalomra.

Az Együtt 2014 provokátornak nevezte a választási szövetség transzparensével demonstráló fiatalembert. Azonosításában a lakosság segítségét kérik. A Bajnai-mozgalom azt állítja, hogy nem tagjuk, a rendezvényen felhatalmazás nélkül vett részt. A közleményben az Együtt 2014 azt is tudatja, hogy nem támogatja a drogliberalizációt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!