2021. február 25.,
csütörtök, Géza napja

KDNP: Az európai keresztény civilizáció megőrzéséről döntünk

MTI

2019. május 3., péntek 16:17

Európa jövőjéről, az európai keresztény civilizáció és kultúra megőrzéséről döntünk a május 26-ai európai parlamenti választáson, amelynek így minden korábbi EP-választásnál nagyobb tétje van - mondta Somogy 2-es, barcsi központú választókörzetének kereszténydemokrata parlamenti képviselője Nagyatádon pénteken.

Szászfalvi László sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: ma már nem jobb és bal, hanem bevándorláspárti és bevándorlásellenes politikai erők csapnak össze egymással, ezért is rendkívül fontos, hogy minél többen vegyenek részt a voksoláson és támogassák Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos bevándorlásellenes programját.

Közölte, a programot választókörzetében már tízezren támogattak aláírásukkal, az aláírásgyűjtést folytatják.

"Mi nem valakik ellen, hanem valamiért harcolunk, egy értékrend mellett állunk ki: azt szeretnénk, ha az unokáink is olyan keresztény civilizációban, kultúrában élhessenek, amit mi megtapasztalhattunk" - fogalmazott. Hozzátette, erős Európát szeretnének, amely a nemzetek Európája és nem egy migránskontinens. Ehhez össze kell fogni, és minden erőt mozgósítani - mondta Szászfalvi László.

MTI