2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Olimpiai álom Erdélyben 11:00

Belföld

Kásler: Június 15-től újraindul az egészségügyi ellátás

Újraindul az egészségügyi ellátás június 15-től! - jelentette be az Emberi Erőforrások minisztere. Kásler Miklós elmondta: a kórházak esetében a fertőzöttek számára előkészített ágyak 80%-át fel lehet használni bármilyen egészségügyi ellátásra. A maradék 20% azt a célt szolgálja, hogy váratlan fordulat esetén a betegek kezelése azonnal megkezdődhessen. A miniszter kiemelte: A járóbeteg szakrendelések minden időkorlátozás nélkül elvégezhetik azokat az egészségügyi beavatkozásokat, amelyek szükségesek, azonban továbbra is telefonon kell bejelentkezni. Kásler Miklós hozzátette: abban a pillanatban, amikor a parlament feloldja a veszélyhelyzetet, az egészségügyi dolgozók is utazhatnak külföldre.

  • Kásler: Június 15-től újraindul az egészségügyi ellátás

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Varga Judit: Magyarország sorsáról csakis a magyar emberek dönthetnek

Varga Judit: Magyarország sorsáról csakis a magyar emberek dönthetnek

Magyarország sorsáról csakis a magyar emberek dönthetnek, az ország szuverenitásának védelme kiemelt jelentőségű - mondta Varga Judit, a Fidesz országgyűlési képviselője a szuverenitásvédelemmel összefüggő törvényjavaslatok együttes általános vitájában kedden az Országgyűlésben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!