2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Karbantartás alatt CT a Szent Imre kórházban

Megerősítette a Szent Imre kórház a 24.hu internetes portál értesülését arról, hogy az intézményben jelenleg nincs működő CT. A készüléket néhány napja a kötelező szerviz idején leállították, a fénycsöveinek lecserélése pedig várhatóan több napig tart. Az átmeneti időszakban máshová irányítják a beutaltakat. A komputertomográfos vizsgálatokat főként idegrendszeri, daganatos illetve gyulladásos betegségek kimutatására alkalmazzák.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Brüsszeli bevándorlási politika

Menczer Tamás Facebook-videójában hangsúlyozta, hogy míg Brüsszel és Soros György értékként tekint a migrációra, addig Magyarország megállítani akarja azt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!