2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

„Karácsonyék hülyének nézik az óbudaiakat és az újságírókat”

Hír TV

2019. szeptember 20., péntek 13:28

A valótlanságokat állított Karácsony Gergely óbudai kampány eseményén - jelentette ki pénteken a III. kerület polgármestere. Bús Balázs szerint Karácsony kijelentéseivel ellentétben nem zárták le a látogatók elől az Óbudai-szigetet, a néhány napig ott lévő sorompót csak filmforgatás miatt helyezték el a bejáratnál.

Óbuda fideszes polgármestere arra reagált, hogy Karácsony Gergely,  Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke és a szocialista Kiss László, az ellenzék közös III. kerületi polgármesterjelöltje ingatlanmutyi miatt „aggódott” az Óbudai-sziget jövőjével kapcsolatban annak bejáratánál. Az ellenzéki politikusok állították, Orbán Viktor miniszterelnök egy sportlétesítményt, egy kajak-kenu központot akar építtetni.

Bús Balázs pénteki közlése szerint Karácsonyék a múlt heti sajtótájékoztatójukon azt felejtették el megemlíteni, hogy a sorompó egy film forgatása miatt volt felállítva és azt vasárnap már el is távolították.

Ez elég jól szimbolizálja azt, hogy Karácsony Gergely és társai ebben a kampányban mit hogyan tesznek és mennyire nézik hülyének az óbudaiakat meg az újságírókat is

- tette hozzá

Óbuda fideszes polgármestere kiemelte azt is, feleslegesen ígér fásítást ez ellenzék főpolgármester-jelöltje, mert az jelenleg is zajlik a kerületben.

Hír TV