2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Karácsony is beismerte, hogy zavaros a Városháza-sztorijuk

Karácsony Gergely beismerte a Mediaworks Hírcentrumának, hogy valóban zavaros az a történet, amivel előálltak az elmúlt napokban a Városháza-botrány kapcsán. Mint emlékezetes, kedden Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt azt mondta a Mediaworksnek adott interjújában, hogy Putyinhoz közeli oligarchákon keresztül, valójában a Fidesz szerette volna megvenni a Városházát. A főváros szerdai közgyűlésén, Karácsony Gergely szintén ezzel a narratívával állt elő.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Tarlós István: A Városháza ügynek a rendőrségen van a helyV

A volt főpolgármester az Indexnek adott interjúban azt mondta: ezt az ügyet aligha lehetséges egy önkormányzati vizsgálóbizottság keretei között tisztázni. 2021. november 27.

Új kerékpárutat adtak át az egészség megőrzése érdekében Budakeszi határában

Az emberek egészségesebb életét, életminőségét szolgálja a kerékpárutak építése-hangsúlyozta Kásler Miklós. 2021. november 27.

Nem azt mondta Kövér

A Telex, az Index, a HVG és a 444 bombasztikus címekkel ismertette Kövér László házelnök egy beszédét, amelyet tavaly a  titkosszolgálatok vezetői előtt mondott. A lényeg, Kövér László szerint az ellenzék jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélyt. A baj az, hogy a politikus nem ezt mondta. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Folytatódik az oltási akcióhét

Már több mint 600 ezren vették fel a vakcinát az oltási akcióhéten, mintegy 80 százalékuk 3. oltást kapott, de sokan érkeztek az első vakcináért is.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!