2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Karácsony indoklás nélkül rúgta ki a FŐTÁV vezérigazgatóját

Elkezdte a politikai tisztogatást a baloldali fővárosi vezetés és a saját embereit ültetik be a különböző pozíciókba - jelentette ki a Miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára. Karácsony Gergely hétfőn indoklás nélkül rúgta ki a FŐTÁV Zrt. vezérigazgatóját, akinek egy napot adott az átadás-átvételre. A múlt héten pedig a Fővárosi Közterület-fenntartó vezérigazgatóját menesztette. Karácsony helyettese szerint le kell vágni a NER csápjait.

  • Karácsony indoklás nélkül rúgta ki a FŐTÁV vezérigazgatóját

Mitnyan György fideszesként két ciklusban is vezette a XII. kerületet, 2015 óta irányította a Főtávot. Karácsony Gergely főpolgármester hétfőn azonban azonnali hatállyal kirúgta, a baloldali főpolgármester mindössze egy napot hagyott az átadás-átvételi eljárás lefolytatására. Karácsony nem indokolta a döntését - mondta a Hír TV-nek Mitnyan György.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára azt mondta a Parlamentben: a baloldal elkezdte a tisztogatást és a saját embereiket ülteik be a fontos pozíciókba.

Karácsony Gergely múlt szerdán a Fővárosi Közterület-fenntartó vezérigazgatóját, Nagy László Albertet mentette fel posztjáról. A főpolgármester baloldali helyettese, Tüttő Kata egy interjúban azt mondta: le kell vágni a NER csápjait.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!