2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

Karácsony Gergely után Pikó András is lebukott

Karácsony után Pikó is lebukott. Az újdonsült VIII. kerületi polgármester korábban azt mondta, hogy BKV-val és biciklivel jár majd dolgozni. Kampányvideójában ezt külön ki is hangsúlyozta. A 888 egyik olvasója azonban lefilmezte a kerületvezetőt, ahogy beül szolgálati autójába és egy sofőrrel elhajt.

  • Karácsony Gergely után Pikó András is lebukott

Az akkor még polgármester-jelölt szinte minden videójában biciklire pattan és elteker, kerékpárral járja a kerületet, kezet fog a helyiekkel és bicikliről integet nekik.

A Ripost hozta nyilvánosságra azt a videót, amin az látszik, hogy az október 13-án megválasztott Pikó András beszáll az önkormányzat előtt várakozó szolgálati autóba, majd a sofőr elhajt a kocsival.

Mindez két nappal azután történt, hogy egy lapinterjúban Pikó arról beszélt, ő nem fog szolgálati autóval járni. Azt mondta:

Ragaszkodik az életmódjához, a bringához és a buszhoz, és azt is kijelenti, hogy idézem:

Nekem nem jön össze alkatilag, hogy a verdával meg a sofőrrel hazacsapassak a Vajda Péter utcába. Az önkormányzatnak vannak éves BKV-bérletei, mi inkább azokat használjuk. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Feladta magát Svájcban egy magyar drogkereskedő

Feladta magát Svájcban egy magyar drogkereskedő

Feladta magát Svájcban egy magyar férfi, aki ellen - négy kábítószer-kereskedő társával együtt - még 2022-ben adott ki körözést a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI); a 33 éves férfi szerepelt Európa legkeresettebb bűnözőinek listáján.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

"Szüksége van Magyar Péternek 24 órás rendőri védelemre?"
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!