2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Történelem a Maros sodrásában 03:00

Belföld

Karácsony Gergely nem menti fel a munkavégzés alól jogi főtanácsadóját + videó

Karácsony nem tudja, mi köze van Tordainak a 99 Mozgalomhoz. A főpolgármester úgy hivatkozott Tordaira, mint a mozgalom jogi képviselője, majd kijavította magát és azt állította: nem tudja, mi a kapcsolat Tordai és mozgalom között. Sajtóhírek szerint Tordai nélkülözhetetlen támasza Karácsonynak, ezért elképzelhetetlen, hogy meginogjon a pozíciója.

  • Karácsony Gergely nem menti fel a munkavégzés alól jogi főtanácsadóját + videó

Az egyik legkiválóbb kollégám – így mentegette a napokban főtanácsadóját Karácsony Gergely. Tette mindezt úgy, hogy Tordai Csaba ügyvédi irodájába már házkutatást is tartottak. A gyanú szerint ugyanis itt hamisíthatták meg a Karácsony Gergely nevével fémjelzett 99 Mozgalom számlájára beérkezett félmilliárdos külföldi kampánytámogatás jegyzőkönyveit.

De nem csak a főpolgármester álltak ki Tordai Csaba mellett. Déri Tibor DK-s polgármester egyenesen megköszönte a munkáját.

Tordai Csaba egy kiváló szakember itt a fővárosban, nagyon jó munkát végez. Úgyhogy köszönjük szépen a munkáját

– hangsúlyozta Déri Tibor, IV. kerületi polgármester.

Karácsony Gergely most újabb szintre emelte a mentegetést. Már azt mondta: nem tudja, mi köze van Tordainak a 99 Mozgalomhoz. Először úgy hivatkozott Tordaira, mint a mozgalom jogi képviselője, majd kijavította magát és azt állította, hogy nem tudja, mi a kapcsolat Tordai és mozgalom között.

Egy olyan ügyben volt házkutatás Tordai Csabánál, ami nyilvánvalóan nem tudott elkövetni az egyesület, aminek ő a jogi képviselője, vagy nem is tudom pontosan mi a kapcsolat. Nem tud költségvetési csalást elkövetni a 99 egyesület ehhez képet ott volt a házkutatás – mondta Karácsony Gergely, főpolgármester.

Mint ismeretes, a 99 Mozgalom Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti kampányát volt hivatott kiszolgálni. Az egyesület számlájára félmilliárdos támogatás érkezett. Főleg euróban és fontban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!