2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A magyarság keleti őrszeme 02:00

Belföld

Karácsony Gergely erőszakos megmozdulást vizionált

Erőszakos megmozdulást vizionált Karácsony Gergely a pénteki ellenzéki tüntetésen. A főpolgármester ugyanis félelemkeltő megjegyzést tett stábunknak.

  • Karácsony Gergely erőszakos megmozdulást vizionált

Karácsony Gergelytől szerettük volna megtudni, milyen álláspontot képvisel a fakitermeléssel kapcsolatban, ő azonban válaszadás helyett úgy fogalmazott: aggódik a HírTV stábjának testi épségéért. Riporterünk többször megkérdezte, van-e félnivalója a tüntetésen, mire a főpolgármester megismételte: aggódik a HírTV stábjának testi épségéért.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Apró villa 2.0

Apró villa 2.0

Dés László és volt neje Apostol utcai ingatlanjai súlyos történelmi terhet cipelnek
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!