2021. 10. 22. Péntek Előd napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Belföld

Karácsony bevallotta, hogy Gyurcsány zsarolni szokta

Karácsony Gergely bevallotta: Gyurcsány szokta őt zsarolni - írja a Magyar Nemzet. A lap információi szerint a főpolgármester egy háttérbeszélgetésen azt mondta: hosszú azoknak a politikusoknak a listája, akik megpróbálták megzsarolni, rajta van Gyurcsány Ferenc is. A városvezető hozzátette: a Demokratikus Koalíció elnöke ezt általában sms-ben szokta megtenni, konkrét esetre azonban nem hozott példát. Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán válaszolt a vádakra. Bejegyzésében azt írta: "mintha a mai lenne az utolsó nap, úgy jön felszínre ez is, az is. Pedig lesz holnap, biztosan tudom!"

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kirándulj és síelj a Bakony szívében: megújult a Síaréna Vibe Park

Új névvel, arculattal és megújult gasztronómiai kínálattal éled újjá az eplényi hegy. 2021. október 22.

Vidékről is sokan érkeznek a békemenetre

A vonulók a Bajcsy-Zsilinszky út és az Andrássy út kereszteződéséhez érkezve 15 órától részt vesznek az állami ünnepségen és meghallgatják Orbán Viktor miniszterelnök beszédét. 2021. október 22.

Kövér László: A rendszerváltoztatás az ’56-os hősöknek is köszönhető

Az Országgyűlés elnöke azt is hangsúlyozta, a teljes ellenzék szégyene, hogy még mindig Gyurcsány Ferenc tölti be a vezető szerepet a baloldalon. 2021. október 22.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!