2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyarország élőben

Következik:

Hírek 09:00

Belföld

Karácsony bevallotta, hogy Gyurcsány zsarolni szokta

Karácsony Gergely bevallotta: Gyurcsány szokta őt zsarolni - írja a Magyar Nemzet. A lap információi szerint a főpolgármester egy háttérbeszélgetésen azt mondta: hosszú azoknak a politikusoknak a listája, akik megpróbálták megzsarolni, rajta van Gyurcsány Ferenc is. A városvezető hozzátette: a Demokratikus Koalíció elnöke ezt általában sms-ben szokta megtenni, konkrét esetre azonban nem hozott példát. Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán válaszolt a vádakra. Bejegyzésében azt írta: "mintha a mai lenne az utolsó nap, úgy jön felszínre ez is, az is. Pedig lesz holnap, biztosan tudom!"

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Több mint nyolcszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Az elmúlt héten az ország területén 2572 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza. 2021. október 25.

Korlátozná a benzines és dízeles autók használatát az LMP

A klímaváltozás megfékezését prioritásként kell kezelni - erre hívta fel a figyelmet az LMP társelnöke, az éghajlat-védelem világnapja alkalmából. 2021. október 25.

Az Ytong elhozta a gondmentes építkezés lehetőségét

Rengeteg időbefektetés és utánajárás - sokaknak ezt jelenti a házépítés. Ám az Ytong komplex, a teljes folyamatot lefedő rendszerével mindez nagymértékben leegyszerűsíthető. 2021. október 25.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!