2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Kaposváron ítélhetik el Páva lányának támadóját

A Kaposvári Járásbíróságon fogják tárgyalni a pécsi polgármester lánya támadójának büntetőügyét.

Ny. Zoltánt az áprilisi támadás után 10 nappal fogták el, az ügyészség kifosztás és más bűncselekmények miatt emelt ellene vádat. A sértett édesanyja bírósági dolgozó, ezért mind a Pécsi Járásbíróság, mind a törvényszék elfogultságot jelentett, így került az ügy a somogyi megyeszékhelyre. A tárgyalás várhatóan ősszel kezdődik.

– Mivel a sértett hozzátartozója a Pécsi Törvényszék bírája, ezért mind a járásbíróság bírái, mind a törvényszék bírái elfogultságot jelentettek be, kérték a kizárásukat az ügyből. Ebben az esetben a Büntetőeljárási törvény szabályai szerint a Pécsi Ítélőtábla hozza meg a döntést, és a Pécsi Törvényszéket, illetve a Pécsi Járásbíróság bíráit kizárta az ügyből és az eljárás lefolytatására a Kaposvári Járásbíróságot jelölte ki – mondta Tóth Sándor, a Pécsi Ítélőtábla sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!