2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Híradó 12:00

Kapkodjuk a nagy tévéket, és pörög a Tippmix

Hír TV

2018. július 15., vasárnap 12:29, frissítve: vasárnap 13:09

Magyarországon is sokakat megmozgat a foci-vb. A szabadtéri helyek tele vannak a meccsek idején. Nem úgy mint a kocsmák, vagy kisebb éttermek.

Az egyik étteremnek a tulajdonosa arra panaszkodott, hogy hetek óta alig van forgalma. „Nem nő, csökken. Hát este mindenki otthon nézi a saját tv-jén. Vagy pedig a kivetítőkön. Ami van itt, a Kobuciba is, ha jól tudom, a Margitsziget és egyéb helyeken. Tehát ide nem jönnek” – fogalmazott Bónyai Sándor, a Bónyai Étterem tulajdonosa.

A műszaki áruházak viszont jól jártak a vb-vel. Rengeteg televíziót adtak el. A szakember szerint az is egy fő szempont, hogy az újfajta készülékek okos funkcióval is rendelkezzenek. Sokan ugyanis az interneten követik a meccseket.

„A vb ideje alatt jelentősen megnőtt a kereslet a tévékészülékek iránt. Ezen belül is a nagyképernyősöké volt a főszerep, illetve az okos tulajdonságokkal rendelkező készülékeké. Méretben volt olyan készülék, ami két és fél méter átmérőjű volt és megvásárolták. Alapvetően azt lehet elmondani, hogy az elmúlt futballeseményekhez hasonlítva megnőtt a méret. Vagyis akkor inkább a 32-40 col volt a sláger, most már ez inkább áttevődött az 55-60 colos készülékekre” – emelte ki Szánthó Balázs, a Média Markt ügyvezető igazgatója.

Közben rengetegen fogadnak a döntőre. A lottózókban még ma, vasárnap is rengetegen tippmixeltek. A legtöbben a horvátokra fogadtak. A fogadóirodák egyébként világszerte a franciák győzelmét tartják valószínűbbnek.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!