2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Sporthírek 08:05

Belföld

Kapálással dolgozza le büntetését az MSZP alelnöke

Kapálással dolgozza le büntetését az MSZP alelnöke. Komjáthi Imre tavaly december 8-án a túlóratörvény elleni tüntetésen betört a rendőrsorfallal lezárt Kossuth térre. A szocialista politikus eldönthette, vagy 50 ezer forint bírságot fizet, vagy 10 napra lecsukják, vagy 60 órát dolgozik közérdekű munkában. Az éhségmeneteket szervező alelnök a közösségi oldalán számolt be arról, hogy reggel 7 órakor jelentkezett a Borsodi Közhasznú Nonprofit Kft. edelényi telephelyén.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Durva napokon vannak túl a határainkat védők

Több mint 1300 határsértő ellen kellett intézkedni a hétvégén. 2021. szeptember 27.

A veszélyhelyzet meghosszabbításáról dönt a parlament

Határozathozatal várható még Hadházy Ákos mentelmi ügyében, valamint elrendelhetik Szabó Tímea tiszteletdíjának csökkentését is. 2021. szeptember 27.

Jakab óriási öngólt rúgott

Posztban világított rá a baloldali polgármester siralmas munkájára 2021. szeptember 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!