2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Kaméleonhoz hasonlítják Gyurcsányt

Nemcsak Bajnai Gordont, hanem Gyurcsány Ferencet is pénzeli az amerikai tőzsdespekuláns, a magyar származású Soros György.

A Heti Válasz írt erről, a lap szerint a DK elnöke önálló baloldali–liberális tömböt épít. Cégcsoportja pedig folyamatosan kapja az újabb és újabb külföldi kormánymegbízásokat és munkákat a magyar származású amerikai üzletember által létrehozott alapítványtól. A Fidesz szóvivője szerint Gyurcsány Ferencnek tisztáznia kell kapcsolatát Soros Györggyel. Hoppál Péter arra is kíváncsi, hogy Gyurcsány mit ígért a pénzért cserébe.

– A baloldali politikusok átverésére is képes Gyurcsány Ferenc ha a hatalom megszerzéséről van szó, nem csupán a magyar embereket veri át újra és újra. Újabb hamis színdarabokban játszik, kaméleonként változtatgatja a különböző politikai pártokat, amelyekben fellép, váltogatja a nézeteit. A nagy kérdés az, hogy kinek és vajon miért éri meg Gyurcsány Ferencet pénzelni? – fogalmazott Hoppál Péter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Közlekedési gondokat okozott a havazás + videó

Radar - Közlekedési gondokat okozott a havazás + videó

Csütörtökön Magyarországra is megérkezett az idei tél első nagyobb havazása. Azonban nem csak hazánk közlekedésében okozott problémákat a hó, több országban is utakat zártak le, valamint a hatóságok figyelmeztették a lakosságot a veszélyes útviszonyok miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!