2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Jövőre több mint duplájára nő az árvaellátás minimum összege

Jövőre több mint duplájára nő az árvaellátás minimuma – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Kossuth Rádióban. Novák Katalin elmondta, 50 ezer forintban határozták meg az árvaellátás minimum összegét, amire jelenleg 55 ezer árva vagy félárva gyermek jogosult. A tárca nélküli miniszter hangsúlyozta: a kormány célja, hogy ezzel az intézkedéssel is segítse azokat az egyszülős családokat, akol egy szülő teljesít kettő helyett, vagy ahol mindkét szülő meghalt és a gyermek vagy gyermekek árván nevelkednek.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!