2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Jóval kevesebbet szemeteltek az idei tűzijátékon

Hajnali 5-ig szedték a belvárosban összegyűlt szemetet a tűzijáték után.

Az összesen három kukásautónyi, több mint 130 köbméter hulladékot kétszáz munkás és harmincnégy takarítógép gyűjtötte. A Budapesti Városüzemeltetési Központ Pesten a nagykörútig, Budán a Bartók Béla útig takarított. A központ szóvivője a Hír TV-nek azt mondta, hogy a tavalyihoz képest negyedével kevesebb szemét gyűlt össze.

– Nappal megközelítőleg százan, éjszaka pedig kétszázan dolgoztunk azon, hogy a tűzijáték után eltakarítsuk az összegyűlt szemetet, ezenkívül harmincnégy darab mosó- és önfelszedő gép járta még a főváros utait. Összesen három nagy kukásautónyi szemét gyűlt össze, persze ezt tömörítve kell elképzelni, ez olyan 133 köbméter. Ez évről évre egyébként meglepően csökkenő tendenciát mutat, a tavalyi évben egyébként 180 köbméter szemét gyűlt össze – közölte Szűcs Panni, a Budapesti Városüzemeltetési Központ szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Számlagyártás mellett cégeltüntetéssel is foglalkozott a letartóztatásban lévő ügyvéd

Számlagyártás mellett cégeltüntetéssel is foglalkozott a letartóztatásban lévő ügyvéd

A nyilvános adatok szerint cégeltüntetésben is jártas Vig Mór. A praxistól eltiltott jogászt a napokban tartóztatta le a bíróság, mert a gyanú szerint több száz milliós számlagyárat üzemeltetett, de a férfi korábban egy nagy csalássorozatban is részt vett. Érdekes ellentmondás, hogy Vig Mór testvére, Vig Dávid eközben jó ideje harcos jogvédőként vezeti a Soros-hálózathoz sorolható Amnesty International Magyarországot.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!