2024. 09. 14. Szombat Szeréna, Roxána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az olasz futball magyar mesterei 03:00

Belföld

Jól megszedte magát tavaly a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesületet, Donáth Anna volt munkáltatója

Tavaly a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesületet egyaránt támogatták washingtoni, brüsszeli és Soros-alapítványok. A szervezet, hasonlóan a Momentum bukott elnökéhez és egykori európai parlamenti képviselőjéhez, több Magyarországot elítélő jelentés elkészítésében is közreműködött.

  • Jól megszedte magát tavaly a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesületet, Donáth Anna volt munkáltatója

Több mint 100 millió forinttal, 237,9 millióról 343,9 millió forintra növelte bevételeit 2023-ban a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület, amelynek korábban a Momentum bukott elnöke, Donáth Anna is dolgozott.

A szervezetet a Magyar Narancs által a „szociológia fenegyerekének” nevezett Örkény Antal vezeti. Életrajza – akárcsak a nyilatkozatai – figyelemreméltó: az MTA doktora, professor emeritus az ELTE TáTK-on, nem mellesleg a CEU vendégoktatója. A neve már a Soros Alapítvány 1988-as évkönyvében is szerepelt, de feltűnik például az 1995-ös támogatottak körében is.

Örkény az elmúlt években rendszeresen hangot adott kormánykritikus véleményének, de a bírálatból jutott a magyar embereknek is. 

A 2015-ös migrációs válság idején azzal vádolta a kormányt, hogy „gyűlöletkampányt” folytat, amit „tragédiának” nevezett, és azt hangoztatta, hogy nincs „önkontroll a magyar társadalomban.... Ehelyett teljes zavar van az emberekben”. Kijelentette továbbá, hogy „Az állam a jelenlegi menekültpolitikájával tudatosan megzavarja a köznyugalmat, és hergeli az ördögöt, ami benne van mindnyájunkban.”

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA!

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kíméletlen lesz a Boris ciklon

Kíméletlen lesz a Boris ciklon

Árvízvédelmi készültséget rendeltek el a hét végére a Duna mentén fekvő közép-európai országokban; a régió felett örvénylő, heves esőzésekkel, viharos széllel érkezett Boris nevű mediterrán ciklon további áradásokat és földcsuszamlásokat okozhat Csehország, Lengyelország, Ausztria, Németország, Szlovákia és Magyarország számos területén.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!