2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:55

Belföld

Jöhetnek az állami kéményseprők

Hamarosan jöhetnek az állami kéményseprők.

A Magyar Nemzet úgy értesült: a kormány már vizsgálja, hogy a központosításhoz milyen változtatásokra lenne szükség. Jelenleg főleg önkormányzati tulajdonú, egész megyéket ellátó kéményseprő cégek működnek, de vannak hazai kézben lévő kis- és középvállalkozások is. A lap azt írja: a megyei és a magántársaságok már korábban jelezték, hogy a rezsicsökkentés miatt nehezebb helyzetbe kerületek, több munkavállalót is el kellett bocsátaniuk. A katasztrófavédelem adatai szerint eddig száztíz településen kellett ideiglenes szolgáltatót kijelölni. Az Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a lapnak azt közölte, hogy a központosítással a rezsicsökkentés fenntartása és a közszolgáltatások színvonalának növelése a cél.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!