2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

A közvetítő

Következik:

A közvetítő 03:30

Belföld

Jogosulatlanul vették át a sértett nyugdíját, de aznap elfogták őket

A két hajdúböszörményi nőnek csalás miatt kell felelnie.

  • Jogosulatlanul vették át a sértett nyugdíját, de aznap elfogták őket

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a két nő 2021. július 23-án megbeszélte, hogy átvernek egy postai kézbesítőt és tőle átveszik a sértett nyugdíját.

Míg az egyik gyanúsított a 74 éves nő lányának adta ki magát, addig társa tanúként igazolta őt, így közel 120 ezer forintot csaltak ki. A bejelentést követően a feltételezett elkövetőket aznap délután elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Mindketten beismerő vallomást tettek. A jogtalanul átvett pénzt a nyomozók hiánytalanul lefoglalták és visszaadták a sértettnek.

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!