2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Jobbik: terroristák is megbújhatnak a migránsok között

2015. augusztus 28., péntek 12:20, frissítve: péntek 12:54

Rendkívüli ülést tart a nemzetbiztonsági bizottság.

Nem világos, hogy tulajdonképpen mit akar a kormány a déli határon – így fogalmazott az LMP társelnöke a nemzetbiztonsági bizottság mai ülése előtt. Szél Bernadett szerint a rossz kommunikáció helyett el kellene dönteni, pontosan mit akar a kormány a hazánkba érkező migránsokkal.

A bizottság jobbikos tagja azt reméli, hogy a magyar elhárítás működik, a migránsok között ugyanis a radikálisok szerint megbújhatnak az Iszlám Állam vagy más terrorszervezetek tagjai is.

„Ha reálisan megnézzük, hogy most már 160 ezer fölött van az illegális határátlépők száma, és ez szinte kizárólag mind Szerbián keresztül, és hogyha belegondolunk, hogy akár az Iszlám Államnak, akár más terrorszervezetnek milyen sejtjei vannak Boszniában vagy a Balkánon, akkor én inkább azt valószínűsíteném, hogy minimum próbálkozások voltak. Hogy aztán mennyire működik a magyar elhárítás, én nagyon bízom benne, hogy amennyire csak lehet, a körülményekhez képest hatékonyan, és történt már ilyen, vagy legalábbis kerültek már olyan emberek látókörbe, akik összefüggésbe hozhatók különböző terrorszervezettel” – mondta Mirkóczki Ádám.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!