2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Jobbik: Húzza az időt az NNI

Hír TV

2017. október 31., kedd 21:36

Egyelőre nem döntött a rendőrség, elrendeli-e a nyomozást a Soros György elleni jobbikos feljelentés alapján. Ehelyett magát a feljelentőt – Mirkóczki Ádámot – hívták be meghallgatásra.

A Jobbik politikusa Egyenesen című műsorunkban azt mondta: hétfő délelőtt kellett bemennie az üggyel megbízott Nemzeti Nyomozó Irodához meghallgatásra. A nyomozók arra voltak kíváncsiak, alá tudja-e támasztani a milliárdos üzletember elleni feljelentését bármilyen közvetlen bizonyítékkal.

Mirkóczki Ádám szerint, ha az NNI nem rendel el nyomozást alkotmányos rend elleni szervezkedés gyanúja miatt, bebizonyosodik, hogy a Sorost érintő kormányzati propaganda nem más, mint blöff.

„Jelenleg ebben a szakaszban vagyunk, ez a feljelentéskiegészítés, így tizenöt napon belül három lehetőség lesz az NNI előtt, egyszer meghosszabbíthatja a feljelentéskiegészítést tizenöt nappal, én őszinte leszek, ezt tartom valószínűnek, illetve elrendeli a nyomozást, vagy megszünteti az egészet. Na, most szerintem, már ez a feljelentéskiegészítés az én olvasatomban inkább az időhúzásra játszásnak tűnik, és szerintem még egyszer meg fogják ezt tenni” – véli a frakcióvezető.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!