2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Jelentősen drágulhat a fővárosi parkolás

Több kerületben is jelentősen drágulhat a parkolás Budapesten - erről dönthet ma a Fővárosi Közgyűlés. A tervezet szerint sávosan határoznák meg a díjat, vagyis az első negyedóráért nem kellene fizetni, utána viszont egyre többet. Erzsébetváros DK-s polgármestere, Niedermüller Péter már 800 forintos felső határt is emlegetett, ráadásul a terv szerint megszűnne sok zöld rendszámos autó ingyenes parkolási lehetősége is. A Fővárosi Közgyűlés a veszélyhelyzet óta ma ülésezik először, ezzel megszűnik a főpolgármester egyszemélyes döntési joga.

  • Jelentősen drágulhat a fővárosi parkolás

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!