2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Jégvihar tombolt Baranya vármegyében, súlyos károk keletkeztek

Súlyos károkat okozott Dél-Baranyában a péntek kora esti jégvihar. A legnagyobb pusztítás Marócsán volt, ahol az ingatlanok 70 százaléka lakhatatlanná vált.

  • Jégvihar tombolt Baranya vármegyében, súlyos károk keletkeztek

Órákkal a vihar után, még mindig ping-pong labda nagyságú jégszemek borították Marócsát. Amikor a szupercella elérte a falut a nagyságuk ennek a kétszerese volt.

A jégverés több mint fél óráig tartott. Az nyugatra néző ablakok redőnyök betörtek, a tetőkön a cserepek összetörtek.

A kárelhárítás azonnal megkezdődött. Aki tehette leszedte a törött cserepeket és ideiglenesen fóliával takarta be a házát. Az Ormánságban összesen 7 településen keletkeztek károk.

A károsultak segítésére az Ökumenikus Segélyszervezet gyűjtést kezdett. A 1353-as adományvonalon egy hívással, vagy egy sms-sel 500 forinttal bárki hozzájárulhat a helyreállításhoz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe szerdától

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe szerdától

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!