2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Jakab Péter testőrei ellen megindult a rendőrségi eljárás

Jakab Péter fojtogató testőre és sofőrje ellen megindult a rendőrségi eljárás, az áldozat, vagyis a kutyát sétáltató férfi ellen indított szabálysértési ügyet ugyanakkor felfüggesztették - számol be a Ripost. A cikk szerint öt tanú egybehangzóan állítja, hogy a Jobbik hajdúhadházi rendezvényén Jakab verőlegényei kezdték a provokációt, és a pártelnök sofőrje ütött először, úgy tudni, hogy szemből támadt rá a férfira. Ezután jelent meg a testőr, aki hátulról, fojtófogással vitte földre áldozatát. A rendőrségen mindkettőjük ellen testi sértés, és garázdaság miatt indult eljárás. Jövő héten a rendőrség szakértőt is kirendel az ügyben, aki a testi sértés súlyosságát vizsgálja majd.

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Nem minden sofőr tartotta a száraz novembert

Hat nap alatt 126 ittas és hat bódult járművezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Budapesten, de fogtak el embercsempészt és két körözött személyt is – írja a Police.hu.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!