2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Jakab Péter testőrei ellen megindult a rendőrségi eljárás

Jakab Péter fojtogató testőre és sofőrje ellen megindult a rendőrségi eljárás, az áldozat, vagyis a kutyát sétáltató férfi ellen indított szabálysértési ügyet ugyanakkor felfüggesztették - számol be a Ripost. A cikk szerint öt tanú egybehangzóan állítja, hogy a Jobbik hajdúhadházi rendezvényén Jakab verőlegényei kezdték a provokációt, és a pártelnök sofőrje ütött először, úgy tudni, hogy szemből támadt rá a férfira. Ezután jelent meg a testőr, aki hátulról, fojtófogással vitte földre áldozatát. A rendőrségen mindkettőjük ellen testi sértés, és garázdaság miatt indult eljárás. Jövő héten a rendőrség szakértőt is kirendel az ügyben, aki a testi sértés súlyosságát vizsgálja majd.

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!