2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

Jakab Péter testőre egy újságírónővel szemben is durván lépett fel

A Jobbik elnökének testőre ezúttal egy újságírónővel szemben lépett fel durván. A Ripost riporterei már többször próbálták megtudni a testőrtől, hogy milyen feladatok elvégzéséért kapott 42 millió forintot a Jobbiktól, azonban a férfi minden alkalommal fenyegetően és agresszíven lépett fel velük szemben. Jakab Péter annak ellenére tagadja, hogy testőrök kísérik mindenhová, hogy erről több felvétel és fotó is készült.

Hír Tv

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!