2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:25

Belföld

Jakab Péter nem tartja visszatetszőnek, hogy felvette a CSOK-ot

Nem tartja visszatetszőnek Jakab Péter, hogy miközben többször is támadta a kormány családpolitikáját, ő is felvette a CSOK-ot. A Jobbik elnöke az ATV-ben beszélt arról, hogy még 2017-ben élt a kormány családtámogatási lehetőségével, miközben párttársa, Z. Kárpát Dániel többször is kifejtette, hogy a kedvezményt csak a kormánypárti vezérkar veheti igénybe gond nélkül. Hétfőn a parlamentben is szóba került a téma, akkor Orbán Viktor miniszterelnök arra figyelmeztette Jakab Pétert, hogy vigyázzon a kommunistákkal, mert ők az általa felvett CSOK-ot is megszüntetik majd.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!