2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények 02:00

Belföld

Jakab Péter és mamuszos kabinetfőnöke együtt érkezett a Jobbik-kongresszusra - videó

Elkezdődött a Jobbik újabb tisztújító kongresszusa, ahova megérkezett Jakab Péter és mamuszos "pártfőtitkárnő" szeretője, Molnár Enikő is.

  • Jakab Péter és mamuszos kabinetfőnöke együtt érkezett a Jobbik-kongresszusra - videó

Elkezdődött a Jobbik újabb tisztújító kongresszusa, ahova megérkezett Jakab Péter és mamuszos "pártfőtitkárnő" szeretője, Molnár Enikő is. Jakab azt szeretné, ha közeli szövetségese, Földi István lenne a Jobbik elnöke, így stabilizálhatná hatalmát - Földi pedig megpróbálna beülni a Parlamentbe, hogy mentelmi joga legyen a disznótoros erőszak ügyében. Ott van Gyüre Csaba is, aki megmentette Szilágyi György élettársát az erőszaktól. Nézze meg a Mediaworks Hírcentrum videóját!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!