2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Belföld

Ismét szabályt sértett Karácsony Gergely autója

Mozgáskorlátozottak helyén, tilosban parkolt Karácsony Gergely szolgálati autója - számolt be a Ripost. A felvételt a portálnak az egyik olvasója küldte el. A videóhoz mellékelt levél szerint Karácsony Gergely egy kampányesemény miatt érkezett a Pesti úti helyszínre. A szemtanú szerint a főpolgármester kocsija körülbelül másfél-két órán keresztül parkolt szabálytalanul. Karácsony Gergely szolgálati autója nem először szegi meg a szabályokat. Novemberben a buszsávot használta arra, hogy kikerülje a dugót.

Hír TV/Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Elhunyt Vangelis

Elhunyt Vangelis, a világhírű görög zeneszerző, aki többek között a Tűzszekerek, az 1492 – A Paradicsom meghódítása és a Szárnyas Fejvadász filmzenéjét is jegyezte. A zeneszerző 79 évet élt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!