2020. április 9.,
csütörtök, Erhard napja

Ismét az Éljen Szekszárd Egyesület jelöltje nyert a tolnai megyeszékhelyen

Hír TV

2019. november 14., csütörtök 12:23

Szekszárdon a vasárnapi megismételt választás nem hozott változást, a két kerületben az Éljen Szekszárd Egyesület jelöltje nyert. Ez azt jelenti, hogy következő öt évben a Fidesz-KDNP képviselői kisebbségben lesznek. A kormánypárti polgármester a város további fejlődése érdekében a konstruktív együttműködésben bízik.

Csillagné Szánthó Polixéna negyedik ciklusát kezdi a szekszárdi közgyűlésben. A kormánypárt színeiben indult képviselő eddig valamennyi választást megnyerte a körzetében.

"Én továbbra is dolgozni szeretnék a körzetemért, amelyik megválasztott engem, ahogy eddig is tettem. Azt nem tudom, hogy milyen szerepet szánnak majd nekem. Eddig a Humán Bizottságot vezettem 13 éven keresztül. Szerintem eredményesen. Úgyhogy nem tudom, hogy a következőkben hogyan számítanak rám a bizottsági munka terén."

- mondta a Fidesz-KDNP Szekszárdon megválasztott képviselője, Csillagné Szánthó Polixéna.

A városvezető már felvette a kapcsolatot az ellenzéki pártokat tömörítő Éljen Szekszárd Egyesület tagjaival azért, hogy minél előbb elkezdődjön az érdemi munka.

"Oldaltól függetlenül mindenki, aki bekerült Szekszárd város közgyűlésébe a városért kell – a megválasztókért, a választókért – de nem csak az őket megválasztókért, hanem a város egészéért kell dolgoznia. Ez egy egységes irányvonal lehet, amelyben remélem mindenki partner lesz majd."

- jegyezte meg a Fidesz-KDNP szekszárdi polgármestere, Ács Rezső.

A szekszárdi képviselőtestület várhatóan november végén alakul meg.

Hír TV