2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Iratok eltűnése miatt nyomoz a rendőrség Mohácson

Nyomozást rendelt el okirattal való visszaélés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen a Mohácsi Rendőrkapitányság abban az ügyben, ami miatt a város aljegyzője tett feljelentést - tudta meg a Magyar Nemzet.

  • Iratok eltűnése miatt nyomoz a rendőrség Mohácson

A lapnak korábban a város Fidesz–KDNP-s polgármestere azt mondta: az aljegyző azért fordult a hatóságokhoz, mert a szeptember 27-i választás éjszakáján négy ismeretlen személy bement a hivatalba, és iratokat lopott a választáson alulmaradt Csorbai Ferenc polgármester irodájából.

A kormánypárti politikus elmondta: az eltűnt anyagok nagyon fontos szerződések, megbízások és közbeszerzési eljárást lezáró dokumentumok voltak.

 

Hír TV, Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Kritikus a hazai vizek helyzete

Kritikus a hazai vizek helyzete

Rekordalacsony a folyók vízszintje az aszály miatt. Siklós Gabriellát, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivőjét kapcsoltuk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!