2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Párbaj - a hét csörtéje 20:10

Belföld

Inzultálta a HírTV stábját Márki-Zay kampánystábjának egy tagja

Leadták a minimum aláírást a népszavazás kezdeményezéséhez az ellenzéki képviselők.

Ahhoz, hogy a kezdeményezés jogilag elfogadható legyen, kétszázezer aláírásra van szükség. A baloldali pártok 235 ezer aláírást gyűjtöttek, ami szerintük 470 ezer szignót jelent, miután két kérdésben fordultak az emberekhez.

Az eredetileg kitűzött határidőhöz képest hetekkel megcsúszva sikerült ma leadni az íveket. A Fidesz–KDNP 2007-ben a szociális referendum kiírására mindössze 48 óra alatt háromszázezer szavazatot gyűjtött össze. Az eseményen Márki-Zay Péter kampánystábjának egy tagja a PestiSrácok és a Hír Televízió munkatársát is inzultálta.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Kapszula hotel

Egyre népszerűbbek hazánkban is a kapszula hotelek. Az első ilyen 1979-ben Japánban nyílt meg.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!