2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Ingyenes taneszközöket kaptak az elsősök

Ingyenes füzetcsomaggal segíti az elsősök iskolakezdését idén is a győri önkormányzat.

A füzetek mellett a diákok órarendet, iratgyűjtőt, rajzlapokat, ecsetet és ceruzákat is kaptak. Borkai Zsolt polgármester a Fekete István Általános iskola diákjainak személyesen adta át a támogatócsomagokat.

„Ebben az évben 1500 kisdiák kezdte meg a tanulmányait és mintegy két és fél millió forintot fordított az önkormányzat a füzetcsomagok megvásárlására. Ezt szívesen tesszük, még úgy is, hogy nem Győr városa a fenntartója ezeknek az intézményeknek. De úgy gondoljuk, hogy ez a segítség nagyon jól jön a családoknak és hát ezt az önkormányzat meg is tudja tenni” – mondta Borkai Zsolt, a város polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A DK is beállt Pécs polgármestere mögé + videó

A DK is beállt Pécs polgármestere mögé + videó

A balliberális polgármester DK-hoz való viszonyát jellemzi, hogy amikor Dobrev Klára tartott lakossági fórumot a városban, órákra megszakította az éppen zajló közgyűlést, mert feltétlenül meg akarta mutatni magát a hallgatóság soraiban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!