2023. 04. 01. Szombat Hugó napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Célpont 13:05

Belföld

Illés: Lehúzták a magyar állampolgárokat

Rengeteg pénzt vittek ki az országból az elmúlt években az osztrák tulajdonú hulladékkezelő cégek, most ezt akadályozná meg a kormány – Illés Zoltán, a környezetvédelmi államtitkár szerint ezért tiltakoznak a vállalatok az új hulladéktörvény ellen.

A cégek az osztrák kormány fellépését kérték egy Magyarország elleni uniós kötelezettségszegési eljárás megindítása érdekében.

– Lehúzták a magyar állampolgárokat, tehát a mi zsírunkat húzták le, elképesztő extra profitra tettek szert a közszolgáltatás elvégzéséből – fogalmazott Illés Zoltán a Hír TV Rájátszás című műsorában. – Mellesleg megjegyzem, hogy azon polgármesterek és önkormányzatok jártak el helyesen, akik és amelyek nem adták át ezt a közszolgáltatást egy külföldi tulajdonú cégnek – tette hozzá a környezetvédelmi államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elhagyta a kórházat Ferenc pápa

Elhagyta a kórházat Ferenc pápa

Háromnapos kórházi kezelése után hazaengedték a kórházból Ferenc pápát. A katolikus egyházfőt légúti fertőzéssel kezelték a Gemelli-klinikán, s mivel minden lelete negatív, ma haza is engedték.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!