2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

III/II: Szita mellett és ellen is tüntettek

Hír TV

2018. március 21., szerda 21:38, frissítve: szerda 21:43

Az ügynökmúlttal vádolt Szita Károly mellett és ellene is tüntettek Kaposvárott. Az öt ellenzéki párt által szervezett ellendemonstráción a Somogy megyei város főterén követelték a fideszes politikus lemondását, és távozását a közéletből.

Több korabeli dokumentum tanúskodik arról, hogy Szita Károly III/II-es ügynök volt a rendszerváltás előtt, 9 éven keresztül jelentett az állambiztonsági szerveknek, és lelkesen végezte a munkáját.

Miháldinecz Gábor, a jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje azt üzente a Fidesznek: hiába próbálják őket ellehetetleníteni, nem félnek.

„Szembe merünk szállni a Fidesszel. Már többször bebizonyították, hogy félnek tőlünk, hiszen a tábláinkat is eltávolították innen, Kaposvárról. Most kiderült, illetve teljes bizonyosságot nyert az, hogy Szita Károly valóban III/II-es ügynök volt, úgyhogy most megmutatjuk magunkat, hogy igenis, itt az ellenzék, itt van a Jobbik Magyarországért Mozgalom, és ha kell, akkor eltakarítjuk ezt a kormányt innen. Először az országgyűlési választáson, utána pedig majd az önkormányzati választáson” – hangoztatta.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!