2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Az életmentő - Semmelweis Ignác igaz története

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Így reagált Karácsony Gergely a mai kaotikus állapotokra

Csúszós utakra kell számítani fővárosszerte a havazás miatt, szinte mindenhol havasak, latyakosak és sónedvesek az utak - ezt írta a BKK facebook-oldalán. A magasabban fekvő területeken és a mellékutcákban jeges útszakaszok is lehetnek. Az Utinform tájékoztatása szerint a csúszós utak miatt több helyen is baleset történt. Szinte az összes főváros környéki gyorsforgalmi, fő- és mellékúton araszolnak a járművek. A vonatok is késnek a havazás miatt: van ahol egy-másfél órás késére kell számítani és van ahol egyáltalán nem közlekednek váltóátállítási problémák miatt a szerelvények. Az Országos Meteorológiai Szolgálat radartérképe szerint az egész országban esik most, a legtöbb helyen pedig havazik. Az előrejelzések alapján ónos esőre is számítani kell a mai nap folyamán.

  • Így reagált Karácsony Gergely a mai kaotikus állapotokra

Karácsony Gergely Facebook posztban reagált a helyzetre:

Tájékoztatást kértem a Közterület-fenntartótól a hóeltakarítási munkákról. 70 munkagép dolgozik, viszont a szükséges 300-400 munkás helyett csak 216-an jelentkeztek, erre próbálunk megoldást találni. Két budai buszvonalon jeleztek elakadást, ezt már megoldották. Az előrejelzések szerint dél körül eláll a havazás Budapesten, így a délutáni csúcsra már a főbb útvonalakat meg lehet tisztítani. A sózás elkezdődött, a latyak letakarítása most még lassítaná a forgalmat, így az csak a délutáni csúcs után, este történik majd.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!