2019. július 20.,
szombat, Illés napja

Így mosta fel a padlót az ellenzékkel Orbán Viktor

Hír TV

2019. március 18., hétfő 19:07, frissítve: hétfő 20:03

Jakab Péter kommunistának nevezte a miniszterelnököt, de a válaszában a kormányfő megsemmisítette a jobbikos képviselőt.

Jakab felszólalásában arról beszélt, hogy miért állt össze a náci Jobbik a balliberális ellenzékkel. Természetesen azért, mert ennyire utálják Orbán Viktort, mást meg nem tudnak mondani a közéletről. Felszólalását azzal zárta, hogy Orbán Viktor kezdheti írni az emlékiratait.

Ami a szélkakasra vonatkozó megjegyzést illeti, arra csak annyit mondanék, hogy +te mondád?+" – kezdte válaszát a miniszterelnök, majd folytatta:

én úgy látom, hogy inkább ön él vissza az emberek türelmével. A gyerekes ripacskodásaival próbálja felhívni magára a figyelmet, régi igazság persze, hogy mindenki azzal főz, amije van. A legutóbbi parlamenti rendbontáskor a székembe is beleült, megértem, hogy hatalomra vágyik és türelmetlen" – idézte fel Orbán Viktor az ellenzék korábbi szánalmas akcióját.

Azt javaslom, várjon a sorára, és addig is tanuljon némi illemet, és ne hozza kínos helyzetbe azokat, akik önt felnevelték és az iskolában tanították. Higgye el, némi jólneveltség és civilizált viselkedés még nem ártott meg senkinek, próbálja ki!" – zárta válaszát a kormányfő.

888.hu