2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - 2x2 néha öt 17:30

Belföld

Ifj. Lomnici Zoltán: Van jogorvoslati lehetősége a kirúgott tanároknak

Minden közigazgatási döntés kapcsán, - mint minden jogállamban -, van lehetősége jogorvoslatra a kirúgott tanároknak - erről beszélt a Hír TV-nek Lomnici Zoltán. Az alkotmányjogász elmondta: amikor 2016-ban hasonló demonstrációkra került sor, akkor a bíróságon dőlt el számos kérdés. Ahogy a jelenlegi esetben is a sztrájk és gyülekezési jognak egyes szegmenseit vizsgálni lehet, azt, hogy az oktatók kötelezettségeiknek eleget tettek-e, minimumszolgáltatás nyújtottak-e és a gyermekfelügyeletet biztosították-e - magyarázta a szakértő.

  • Ifj. Lomnici Zoltán: Van jogorvoslati lehetősége a kirúgott tanároknak

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!