2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954.

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Idén is folytatódik az iskolarendőri program

Idén is folytatódik az iskolarendőri program. 2800 intézményben 2200 rendőr segíti a baleset- és bűnmegelőzést.

A gyerekekkel elsősorban osztályfőnöki órákon találkoznak. A biztonságos közlekedésről, a kábítószer és az internet veszélyeiről tartanak majd előadásokat. Az országos rendőrfőkapitány helyettese a budapesti tanévnyitón azt mondta: jelenlétükkel elsősorban a gyerekeknek szeretnének segítséget nyújtani.

„A sulibringa programunkkal, a segédmotor-kerékpáros programunkkal, a különböző bűnmegelőzési programjainkkal a szülőknek, a pedagógusoknak és elsősorban nektek szeretnénk segíteni. Szeretnénk, hogy boldog gyerekként, sikeres felnőttként éljétek az életeteket” – mondta a gyerekekhez intézett beszédében az országos rendőrfőkapitány-helyettes.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!