2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Húsz óvodás került karanténba Pécsett

Húsz óvodás került karanténba Pécsett, mert az egyik intézményben dolgozó szociális munkás új koronavírus tesztje pozitív lett. A gyermekjóléti szolgálat munkatársát 10 napos karanténra kötelezték, míg a gyermekeket egyhetes járványügyi megfigyelés alá helyezték. Az óvodát nem zárták be, csak azoknak az ovisoknak kell otthon maradni, akik a szociális segítővel a betegség lehetséges lappangási időszakában találkoztak. Az intézmény minden szükséges óvintézkedést megtett és értesítette az érintett gyermekek szüleit - áll a pécsi fenntartó sajtóközleményében.

  • Húsz óvodás került karanténba Pécsett

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!