2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Belföld

Hunvald Györgynek udvarol Gyurcsány pártja

Hunvald Györggyel egyeztetett a VII. kerület baloldali polgármesterjelöltje, a Demokratikus Koalícióban politizáló Farkas Ferenc.

Hunvald György nem volt hajlandó megmondani, hogy miről tárgyaltak egymással. Erzsébetváros volt szocialista polgármestere formálisan is visszatért volna a politikába az önkormányzati választás előtt, a VII. kerületi MSZP meg is tette elnökének. Közben azonban végérvényesen elítélte a bíróság az évek óta húzódó ingatlanpanama-ügyben, ezért kénytelen volt lemondani párttisztségéről. Hunvald György jól ismeri Farkas Ferencet, aki egy időben az erzsébetvárosi sportcsarnok igazgatója és az MTK ügyvezetője volt.

– Miről tárgyaltak, miről egyeztettek, Hunvald úr?
– Nem vagyok közszereplő.
– Milyennek találja a megállapodást, a szocialista párt és a többi párt megállapodását? Jó kompromisszumot kötöttek?
– Nem vagyok közszereplő, és nem járulok hozzá, hogy az arcomat mutassák.


Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!