2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Domonkosok Magyarországon

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Horn Gábor Karácsonyéknak: Nem besz…rni állandóan...

Érdekes, első ránézésre mindenképpen meghökkentő módon közelítette meg a Városháza eladása körül kialakult botrányt Horn Gábor. A korábbi SZDSZ-es politikus a közösségi médiaoldalán így fogalmazott: „Értem én, hogy a főváros nem akarja eladni a Városházát, és hogy az Index nem tartja be ez ügyben a sajtóetika elemi szabályait, csak azt nem értem, hogy miért nem akarja eladni a borzalmas állapotban lévő és brutális méretű épületet, ami ráadásul egy kicsit sem felel meg egy modern és nyitott önkormányzat feladatainak.” Véleményét – mely pontosan visszaidézte a közvagyon szinte totális felszámolását hirdető balliberális kormányzás időszakát – egy sajátos, bizonyára Karácsony Gergelynek címzett tanáccsal toldotta meg: Nem besz…rni állandóan, hanem időnként talán lépni is…

  • Horn Gábor Karácsonyéknak: Nem besz…rni állandóan...

A Városháza-gate néven elhíresült botrányos esetet az Index szellőztette meg. Az internetes lap információja szerint egy ingatlanos cég megbízást kapott a Városháza épületének értékesítésére. A vételár negyvenmilliárd forint, a jutalék pedig hozzávetőleg négyszázmillió forintnak megfelelő euró lehetne. Karácsony Gergely főpolgármester előbb cáfolt, majd miután az Index nyilvánosságra hozta a megbízási szerződést, feljelentést emlegetett. Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester mindenesetre belső vizsgálatot sürgetett, és azt mondta, „ez azért egy súlyos ügy”.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!