2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Honvédelmi Minisztérium: Bízzanak a magyar katonákban!

Bízzanak a magyar katonákban! - hívja fel a figyelmet a Honvédelmi Minisztérium. A tárcához az elmúlt időszakban számtalan levél, telefon, állampolgári megkeresés érkezett a keleti országrészben tapasztalható katonai járműmozgások, a légtérben megjelenő helikopterek és Gripenek miatt.

  • Honvédelmi Minisztérium: Bízzanak a magyar katonákban!

A tárca közleménye szerint, Magyarországon nincs háborús helyzet, az ország lakossága jelenleg nincs közvetlen veszélyben. A Magyar Honvédség parancsnoka Ruszin-Szendi Romulusz a helyszínen azt mondta, hogy az átcsoportosításnak kettős célja van. Egyrészt ha humanitárius segítségnyújtásra van szükség, akkor tudják támogatni a belügyi erőket. Másrészt fel kell készülni a legrosszabbra: vagyis fegyveres csoportok átsodródása esetén a Magyar Honvédségnek szavatolnia kell a magyar emberek biztonságát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!