2021. 10. 15. Péntek Teréz napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Belföld

Hollik István: Gyurcsány újra rabolni akar Magyarországon

Már több mint 400 ezren csatlakoztak a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Hollik István szerint ez annak tulajdonítható, hogy a választók emlékeznek arra, hogy Gyurcsány Ferenc egyszer kirabolta, egyszer tönkretette, egyszer pedig becsapta Magyarországot. A kormánypárti politikus emlékeztetett Gyurcsány többször is bizonyította, hogy nem a magyar nemzeti érdek vezérli, hanem a hatalom megragadása és az abban maradás.

Az őszödi beszédben a saját párttársainak bevallotta, hogy csalással nyertek választást, hiszen hazudtak a választóknak. Hazudtak éjjel, reggel, meg este másfél évig ahogy ő fogalmazott. Most ezek közül már egy is elég ahhoz, hogy az illető eltűnjön a közéletből, de nem úgy Gyurcsány aki most a baloldal vezetője, és ő akar visszatérni a hatalomba, de az a jó hírünk, hogy erre nagyon sokan emlékeznek, és ezért csatlakoztak már több mint négyszázezren a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony! petícióhoz - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megemlékezés Olaszliszkán

15 éve lincselték meg Szögi Lajos tanárt Olaszliszkán. A gyilkosság évfordulóján a településen emlékezik 18 órától a Mi Hazánk, a MÖM és a Betyársereg. A helyszínen van tudósítónk Csápenszky Erna. 2021. október 15.

Össze-vissza beszél Karácsony Gergely

Nacsa Lőrinc (KDNP) Híradónknak elmondta, Karácsony Gergely nemcsak miniszterelnök-jelöltként, de főpolgármesterként is megbukott. 2021. október 15.

Beindult a fűtésszezon: nő a balesetek száma

Október közepétől hivatalosan is beindul a fűtésszezon. 2021. október 15.

Legfrisebb híreink

Vezércikk: Orbán szerint plüssmacikkal nem lehet megvédeni határt

Ismét olvastunk a sorok között, akik pedig segítettek a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterének elemzésében: Deák Dániel, aki szerint már az ellenzéki szimpatizánsok is felháborítónak tartják, amit Brüsszel a keleti vakcinákkal művel, Bayer Zsolt, aki szerint valóság nevű nagybátyánk Keletre költözött, a Nyugat pedig teljesen elveszítette realitásérzékét; Kiszelly Zoltán, aki szerint Gyurcsány Ferenc már a KISZ-ben tanulta a Machiavellizmust, a többiek az ellenzékben viszont még csak most kapizsgálják. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

Lehet-e jobboldali politikát folytatni a baloldalon?

A Jobbik volt alelnöke szerint, ha Márki-Zay Péter nyeri az előválasztást a DK miatt nem lesz mozgástere az ellenzéki térfélen. A Napi aktuálisban Volner János független parlamenti képviselő volt a vendégünk.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!