2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Belföld

Hollik István: A baloldal újra elvenné a családoknak járó támogatásokat

Az a Gyurcsány Ferenc akar visszatérni a hatalomba, aki a megszorításokra építette a politikáját - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István emlékeztetett: a baloldal a kormányzása alatt elvette a gyermekesektől is a nekik járó támogatásokat, de ezt újra megtennék. A politikus szerint, aki azt gondolja, hogy a családtámogatásokhoz nem szabad hozzá nyúlni, nem szabad elvenni azokat a magyar családoktól, az írja alá a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Fekete-Győr András lesz a Momentum listavezetője

Fekete-Győr András listavezető helyét a Momentum azzal magyarázta, hogy az ő elnöksége alatt lett a Momentum Mozgalomból az ellenzék egyik legerősebb pártja. 2021. október 25.

Célpont: Felidéztük, felkutattuk, megmutattuk a 15 évvel ezelőtti rendőrterrort és a tömegbe lövőket

A Célpontban felidéztük a 15 évvel ezelőtti, október 23-ai rendőrterror pillanatait, majd a második részben újra megmutattuk azokat a rendőröket, akik akkor a tömegbe lőttek. 2021. október 24.

Kábítószer-kereskedőket fogtak el Szigetszentmiklóson és környékén

A felderítők három, a terjesztők ügyfélkörébe tartozó fogyasztót is elfogtak. 2021. október 24.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!