2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

StartStop 12:30

Belföld

Hollik: A szavazók minősítése baloldali hagyomány

Amit Márki-Zay Péter mond, az csak a szokásos baloldali program-jelentette ki a kormánypártok kommunikációs igazgatója a Napi Aktuálisban. Hollik István hozzátette: nem érti, hogy miért sértegeti a magyar embereket a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

  • Hollik: A szavazók minősítése baloldali hagyomány

Bige László milliárdossal tárgyalt Márki-Zay Péter 

Bige Lászlóval találkozott egy étteremben Márki-Zay Péter. A leleplező felvételt a TV-nek egy néző küldte el. A hódmezővásárhelyi polgármester a találkozó után azt mondta: nem érdekli, ki ad neki pénzt, és azt szeretné, ha a műtrágya-királyként elhíresült milliárdos támogatná őt. Úgy fogalmazott: akár az ördöggel is összefog Orbán Viktor ellen.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Terjed a Hepatitis A

Terjed a Hepatitis A

Az országos tiszti főorvos körlevélben figyelmeztette a fővárosi egészségügyi intézményeket arra, hogy egyre gyakrabban észlelnek fertőző májgyulladást
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!