2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

A cipész szerencséje

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Hollik: A baloldal nem támogatja az emberek életét megkönnyítő intézkedéseket

Újra növekedési pályára állt a magyar gazdaság – hangsúlyozta Hollik István. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója azt monda, februárban számos, az emberek életét megkönnyítő, támogató intézkedés lép életbe. A gyermeket nevelő családok visszakapják a 2021-ben befizetett személyi jövedelem adójukat, februárban érkezik a teljes, 13. havi nyugdíj az idősek számára, és a minimál béresek is most kapják meg az első, megemelt bérüket – hangsúlyozta. Hollik István emlékeztetett: mindeközben a baloldal folyamatosan támadta ezeket az intézkedéseket.

  • Hollik: A baloldal nem támogatja az emberek életét megkönnyítő intézkedéseket

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!